Christian Surquin met een net vol karpers?. Foto: PR
Christian Surquin met een net vol karpers?. Foto: PR

Christian Surquin te gast op nieuwjaarsreceptie GHV

Veel info over vissen met de vaste stok

GROENLO - Op woensdag 8 januari wordt in de kantine van de Grolse Boys de nieuwjaarsreceptie gehouden van de Groenlose Hengelsport Vereniging (GHV). Traditiegetrouw komt er dan een bekende spreker uit de viswereld. Ditmaal is dat de topsportvisser Christian Surquin. De nieuwjaarsreceptie staat in het teken van het vaste stok vissen, en dan met name het secuur vissen.

Velen uit de viswereld kennen Christian Surquin wel; hij heeft veelvuldig een wedstijdje gevist in de Grolse grachten, met en zonder zijn vader Gerrit. Surquin behoort al jaren tot top van Nederland en hij wint geregeld een wedstrijd. Zijn hoogtepunt was toch wel het wereldkampioenschap korpsen in 2008 met het Grauvell/v.d. Eynde-team. In 2013 won hij nog de Top-competitie.

Woensdagavond 8 januari belooft volgens de organiserende GHV een leerzame avond te worden voor iedereen die het vissen met de vaste stok een warm hart toedraagt. Iedereen, ook niet-leden van de GHV, is vanaf 20.00 uur van harte welkom in het clubgebouw Het Wilgenpark , Beltrumseweg 3a, Groenlo. De koffie staat klaar.


www.visseningroenlo.nl

Meer berichten