Op de foto vlnr Corné Prins, Menno Huisman en Meg Nijenhuis.
Op de foto vlnr Corné Prins, Menno Huisman en Meg Nijenhuis. (Foto: PR)

F1rstman op Teenage Carnavalsparty in Groenlo

GROENLO - Het is weer gelukt om een aansprekende naam naar Groenlo te halen voor de Teenage Carnavalsparty. Niemand minder dan F1irstman, de bekende 27-jarige rapper en beatboxer, komt op vrijdag 21 februari naar De Mattelier in Groenlo. F1rstman is bekend van de hits Round & round, Op en neer, Squat en That girl.

Te gek programma
Naast F1rstman treden ook Mc Amir, DJ P-Red, Nawty en Bazooka op. De opening van deze nu al legendarische party wordt verzorgd door de winnaar van de dj contest van zaterdag 1 februari aanstaande. "Fantastisch dat we zo'n te gek programma kunnen bieden", vertellen Menno Huisman, Meg Nijenhuis en Corné Prins van de organisatie. "De vorige twee feesten waren echt een enorm succes. We verwachten dat we voor de komende editie helemaal uitverkocht raken."

Het dak eraf!
De party is bedoeld voor de jeugd van 11 tot 16 jaar uit Groenlo en omstreken en begint om 19:30 uur. De zaal gaat om 19:00 op en de party duurt tot 23.30 uur. "We rekenen er uiteraard op dat iedereen in carnavalsoutfit komt. Het dak gaat eraf!"

Kaarten zijn te koop tijdens de DJ contest op zaterdag 1 februari vanaf 19:30 in de Mattelier in Groenlo. Een kaartje kost 15 euro maar met de kortingsbon (via school of social media) krijg je 2,50 euro korting.

Meer berichten