De jeugd tot en met 14 jaar kan een gratis jeugdvergunning downloaden via de GHV.
De jeugd tot en met 14 jaar kan een gratis jeugdvergunning downloaden via de GHV. (Foto: archief Groenlose Hengelsport Vereniging)

GHV trakteert op gratis jeugdvergunning

GROENLO - Ook dit jaar is het voor de jeugd tot en met 14 jaar mogelijk om gratis de jeugdvergunning te downloaden op de website van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Dat kan via de vernieuwde website van de vereniging: www.visseningroenlo.nl.

De knop 'gratis jeugdvergunning' staat onderaan het hoofdmenu. Even de gegevens invullen en dan kun je de jeugdvergunning downloaden. Dit kan ook voor kinderen uit andere plaatsen en kinderen die in en rondom Groenlo op vakantie zijn. Met deze vergunning mag in de volgende wateren gevist worden:
- De vijver bij boer Meijer (Bevrijdingslaan)
- De vijver bij de Wagenmaker
- De vijver op de Hartreize
- De Groenlose stadsgracht

Jeugdprogramma
Afgelopen jaar werd deze actie voor de jeugd ingevoerd en dit was meteen een daverend succes. Meer dan 100 jeugdvergunningen werden via www.visseningroenlo.nl gedownload. "Een geweldig resultaat", zo laat het bestuur van de GHV weten. "Voor dit jaar staat er opnieuw een sportief jeugdprogramma gepland met onder andere de workshop 'zelf je vistuigje maken'. We organiseren de jeugdcompetitie met drie viswedstrijden aan de vijver van de Hartreize en de finale in de stadsgracht. Daarnaast gaan de viscoaches van de GHV op gezette tijden ondersteuning bieden aan de vijver bij de Wagenmaker. Vissen is een toffe hobby die ontzettend leeft onder de Groenlose jeugd. We verwachten dan ook dat we veel jonge vissertjes een plezier doen met deze actie!"

Lees ook

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten