<p>Caf&eacute; Halfweg, het thuishonk van C.V. de Ma&iuml;spotters. Foto: PR Ma&iuml;spotters/archief Achterhoek Nieuws</p>

Café Halfweg, het thuishonk van C.V. de Maïspotters. Foto: PR Maïspotters/archief Achterhoek Nieuws

(PR Maispotters)

Carnavalsseizoen Maïspotters 2020 gaat niet door

VOOR-BELTRUM - Carnavalsvereniging C.V. de Maïspotters laat weten dat ook zij door de coronacrisis genoodzaakt zijn de activiteiten van aankomend carnavalsjaar te annuleren. Zo kan de buutavond op zaterdag 14 november ook niet doorgaan.

“Het had een gezellige avond moeten worden met goede buutreedners in het normaalgesproken bomvolle café Halfweg. Helaas zijn ook wij gebonden aan de coronaregels en dus zullen we dit een jaar op moeten schuiven. Ook het prinsenbal en de rest van de komende carnavalsactiviteiten zullen geen doorgang vinden. Er zal dan ook geen nieuw prinsenpaar onthuld worden. We vinden het zeer spijtig, maar het is niet anders. Mochten de regels begin volgend jaar dusdanig versoepeld zijn, dan kan het zijn dat we voor onze leden nog het een en ander proberen te organiseren, maar we houden een slag om de arm.”, aldus het bestuur van C.V. de Maïspotters.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden