<p>Een aantal werken van cursisten aan de keramieklessen. Foto: KVT</p>

Een aantal werken van cursisten aan de keramieklessen. Foto: KVT

Creatieve cursussen bij de KVT

LICHTENVOORDE - Een nieuw jaar! Nieuwe plannen? Kom tekenen, schilderen of werken met klei bij de vereniging KVT in Lichtenvoorde.

Het was een vreemd en onwerkelijk jaar 2020, ook voor de vereniging Kunst in Vrije Tijd (KVT). Lessen die uitvielen, lessen die wel doorgaan maar op anderhalve meter en met mondkapje. Het niet doorgaan van de atelierdag, het rakustoken en de zomercursussen tekenen en kleien. Het bestuur en de cursisten van de KVT hopen allemaal dat het jaar 2021 daar verandering in gaat brengen.

Voorlopig zijn er geen lessen vanwege de lockdown maar aan het begin van een nieuw jaar gaat menigeen nadenken over nieuwe plannen of uitdagingen voor het nieuwe jaar. De KVT biedt keramiek-, teken- en schilderlessen aan. In een week zijn er vier mogelijkheden om te komen schilderen /of tekenen en drie maal per week zijn er keramieklessen. Dit alles bij sociaal cultureel centrum Den Diek onder deskundige leiding van gekwalificeerde docenten en in een gezellige sfeer.

De KVT is een gezellige vereniging waar mensen met passie lesgeven en cursisten graag komen om te werken in een ontspannen sfeer. Beginners en gevorderden werken zij aan zij, dat werkt stimulerend naar beide kanten toe. Het belangrijkste is het plezier in het maken van een tekening, schilderij of iets van klei en al werkend je eigen grenzen verleggen en je verbazen over wat je gemaakt hebt. En dan weer de volgende uitdaging aangaan en weer nieuwe vormen, technieken, kleuren, enzovoort ontdekken.

Wilt u ook uzelf blijven ontwikkelen? U kunt twee keer zonder kosten een les bijwonen om te kijken of het bij u past. Bel vooraf even naar het secretariaat in verband met de openingstijden en toegestane aantal mensen op telefoonnummer 0544 – 39 73 35.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden