<p>De medewerkers van Innofeet, Schoenexpert en Gelria Schoenatelier staan klaar om vragen over voeten en schoenen te beantwoorden. Foto: PR</p>

De medewerkers van Innofeet, Schoenexpert en Gelria Schoenatelier staan klaar om vragen over voeten en schoenen te beantwoorden. Foto: PR

Podo-inloopmiddag bij Gelria

LICHTENVOORDE - Donderdagmiddag 17 juni is er bij Gelria Schoenatelier in Lichtenvoorde een speciale inloopmiddag voor mensen die vragen of klachten hebben over hun voeten en/of schoenen. Van 13.00 tot 16.30 uur zijn podotherapeut Idske van Innofeet en schoentechnicus Jaap van Schoenexperts aanwezig om geïnteresseerden te voorzien van deskundig advies.

“Iedereen is van harte welkom. Met klachten zoals zenuwbeknellingen of vervormde tenen maar ook mensen met ingegroeide teennagels en ook zonder klachten, gewoon om je voeten eens te laten beoordelen”, zo laat Jan Krooshof van Gelria weten. Gelria Schoenatelier is gespecialiseerd in schoenen voor voeten met bijzondere eisen. “Veel moderne schoenen zijn niet geschikt voor steunzolen of veroorzaken voetproblemen. Denk aan te weinig teenruimte, weinig stevigheid of kwalitatief mindere materialen. Het is niet nodig om voetklachten rond te blijven lopen. Prettig zittende schoenen kunnen prima samengaan met de laatste modetrends, dat bewijzen we bij Gelria al jaren.”

Gelria is gevestigd aan de Varsseveldseweg 36 in Lichtenvoorde. Op donderdag 17 en vrijdag 18 juni vinden er bij Gelria ook demonstraties plaats van Finn Comfort schoenen. Zie ook advertentie elders in deze krant.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden