<p>Basisschool Zwolle. Foto: PR</p>

Basisschool Zwolle. Foto: PR

Probroed & Sloot steunt opnieuw regionale doelen

GROENLO - Voor het tiende jaar op rij reikte het bedrijf Probroed & Sloot cheques uit aan vier regionale goede doelen door middel van de actie ‘Werkfruit’.

Vrijdag 18 juni werden de betreffende stichtingen/organisaties uitgenodigd om de cheques in ontvangst te nemen. Het geld voor deze cheques wordt jaarlijks bijeen gebracht door de werknemers van Probroed & Sloot die een vrijwillige bijdrage doneren voor de twee stuks fruit die hen dagelijks door hun werkgever wordt aangeboden. “Bij Probroed & Sloot hebben we het welzijn voor mens en dier hoog in het vaandel staan. Door het gezonde fruit te nuttigen, voelen de medewerkers zich vitaler en zijn ze enthousiast om een vrijwillige bijdrage te leveren voor de goede doelen.”, aldus de organisatie. Het bijeen gespaarde geldbedrag wordt door het bedrijf aangevuld tot een mooi deelbaar bedrag.

Regionale goede doelen
Alle medewerkers van Probroed & Sloot kunnen een goed doel aandragen met als uitgangspunt: welzijn voor mens & dier. Daarnaast moet het een regionaal goed doel zijn. Dit jaar viel de keuze op: Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Oost Achterhoek (werkgroep natuurbeheer, opzetten nieuwe fietsroutes en een paddenstoelencursus), Stichting Huntington Oost Achterhoek (ondersteunen wetenschappelijk onderzoek), scouting St. Bernardusgroep (organiseren van zomerkampen) en de bassischool Zwolle (organiseren van het eeuwfeest tijdens honderdjarig bestaan).

In verband met de coronamaatregelen werden de cheques later uitgereikt dan gebruikelijk doch met evenveel enthousiasme in ontvangst genomen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden