<p>Het logo van Schoon Oostgelre.</p>

Het logo van Schoon Oostgelre.

Doe mee met de World Cleanup Day

Doe mee met de World Cleanup Day

OOST GELRE -  Na een korte zomerstop beginnen de 22 vrijwilligers van Schoonoostgelre weer aan een nieuwe seizoen zwerfvuil verzamelen. Een nuttige maar zeker ook gezonde en sociale bezigheid. Je bent in beweging, zorgt voor een schone en veilige omgeving voor mens en dier en daarbij is het werken met een groep gelijkgestemden nog gezellig ook. Op zaterdag 18 september neemt de groep deel aan de World Cleanup Day en daarbij kunnen zij uw hulp goed gebruiken.

Tijdens de zomerstop hebben verschillende leden niet stilgezeten. Zij gingen in hun eigen buurt of elders aan de slag met het opruimen van zwerfafval. Ook is er een brief opgesteld om bedrijven te verzoeken hun eigen ‘straatje’ schoon te houden van zwerfafval en sigarettenpeuken. Dankzij de medewerking van Erik Navis kan de brief voorzien worden van een een prachtig eigen logo. 

Op donderdagavond 9 september om 18.30 trapt de groep vanaf de Markt in Lichtenvoorde het nieuwe opruimseizoen af waarna ze er weer tweewekelijks op uit trekken om een gebied in Oost Gelre onder handen te nemen. De opruimsessies duren circa anderhalf uur en nadien is er gelegenheid om gezamenlijk wat te gaan drinken. Deelname is op vrijwillige basis, je komt alleen als het jou uitkomt en als jij zin hebt. 

Voor wie bij deze groep aan wil sluiten of eens sfeer wil proeven, die kan zich melden door te mailen naar:schoonoostgelre@gmail.com.. Hier kunt u zich ook melden als u eenmalig wilt deelnemen aan de World Cleanup Day op 18 september (aanvang 13.30 uur).

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden