PR

Schoenatelier Gelria ook voor reparatie

LICHTENVOORDE - Dat Schoenenatelier Gelria een kwaliteitsschoenwinkel is, is al decennialang een gegeven. Maar ook voor schoenreparaties kunt u bij Gelria terecht. Of het nu gaat om een stikselreparatie, hakverhoging of een compleet nieuwe zool, Gelria repareert de schoen vakkundig zodat u meer en langer plezier heeft van uw schoenen.

Schoen met een verhaal
Met zijn jarenlange ervaring op het gebied van voeten en schoenen, heeft Gelria veel gespecialiseerde kennis in huis. Onder het mom ‘Elke schoen heeft zijn eigen verhaal’ gaan zij samen met de klant op zoek naar het optimale voetcomfort. Eigenaar van Schoenatelier Gelria, Jan Krooshof, weet als geen ander dat elke voet anders is en vraagt om zijn eigen schoen. “Kwaliteit is het toverwoord van een goede schoen en gedegen advies is belangrijk voor een goede keuze. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we alle disciplines in huis en daarbij hoort ook de afdeling schoenreparatie.”

Gespecialiseerde schoenreparaties
Het monumentale pand biedt ruimte aan een groot atelier achter de winkel. Hier worden vakkundig schoenen gerepareerd en aangepast. “Moet de schoen opgerekt worden of is er een aanpassing nodig aan de hak of hiel? Dan kunnen we direct inspringen op de behoefte van de klant,” vertelt Krooshof. “Maar ook als de schoen niet bij ons in de winkel gekocht is kan men bij ons terecht voor schoenreparaties, evenals reparaties aan wandelschoenen, leren jassen, motorpakken en tassen.”

Onderhoudsmiddelen voor schoenen en kleding
Klittenband, indringverf, schoenveters, ringen, drukknopen, ritsen en zippers behoren tot het assortiment van Schoenatelier Gelria. Tevens kleine lederwaren zoals tassen, riemen en portemonnees.

Schoenatelier Gelria
Varsseveldseweg 36, Lichtenvoorde
Telefoon 0544-371 406

schoenateliergelria@gmail.com

Facebook: Schoenatelier Gelria

Dit artikel wordt u aangeboden door Schoenatelier Gelria. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden