<p>Vlnr: Alex Evenhuis, Peter Huisman, Peter Nales en Edwin Bruntink proosten op de hernieuwde en uitgebreide samenwerking. Foto: Henri Walterbos</p>

Vlnr: Alex Evenhuis, Peter Huisman, Peter Nales en Edwin Bruntink proosten op de hernieuwde en uitgebreide samenwerking. Foto: Henri Walterbos

Knunnekes blij met dubbelcontract Grolsch en De Klok

GROENLO - Blije gezichten aan tafel in het voorcafé van Grolsch Brouwhuys in de Lange Gang, voorafgaande aan de aftrap van het vijfde jaargetijde, op de 11de van de 11de.  Penningmeester Peter Nales en secretaris Peter Huisman zetten in vol ornaat een digitale krabbel onder contractverlenging van 5 jaar met Grolsch en ‘dochter’ Drankenhandel De Klok in Groenlo. Dit alles onder toeziend oog van Alex Evenhuis van Grolsch en Edwin Bruntink van De Klok. 

Door Henri Walterbos

“Werden Grolsch en De Klok altijd onder één noemer opgenomen in het contract, sinds vandaag tekenen we met beide partijen een eigen contract. Hadden we eerder één hoofdsponsor, nu hebben we er twee, en daar zijn we uiteraard erg blij mee,” vertelt Peter Nales. “Wij voelen ons als De Klok zeer betrokken bij het Grolse en dus ook bij De Knunnekes,” gaat Edwin Bruntink verder. “We liftten altijd mee op Grolsch maar zijn ook een zelfstandig bedrijf dat ook De Knunnekes een warm hart toedraagt. Wij willen daar ook graag een partner in zijn en ons op deze manier ook meer op de kaart zetten. Ik ben als Dinxperloër totaal niet met carnaval opgegroeid. Het was 8 jaar geleden dat ik het voor het eerst meemaakte, in Groenlo. Als je dan ziet wat voor warm welkom je hier krijgt als leek, dat valt te prijzen. Ik ben ieder jaar van de partij tijdens enkele activiteiten.”

Alex Evenhuis knikt instemmend. “Zowel als Grolsch als De Klok dragen wij graag bij aan de Grolse carnaval, zodat De Knunnekes een volwaardig carnavalsfeest in Groenlo kunnen blijven organiseren. Grolsch en Knunnekes zijn doormiddel van hun DNA altijd al aan elkaar verbonden geweest. We voelen ons beiden onlosmakelijk verbonden met Groenlo, en de bevolking van Groenlo. Het is prettig dat we samen een stabiele fundering kunnen leggen voor de Grolse carnaval in de komende jaren, doormiddel van continuering en uitbreiding van onze samenwerking.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden