De autowasstraat van Gunnewiek-Helmers wordt geoptimaliseerd. Links Han Helmers en rechts John Klein Gunnewiek. Foto: Kyra Broshuis

De autowasstraat van Gunnewiek-Helmers wordt geoptimaliseerd. Links Han Helmers en rechts John Klein Gunnewiek. Foto: Kyra Broshuis

Wasstraat Gunnewiek-Helmers gaat week dicht

Economie

GROENLO - De autowasstraat van Autobedrijf Gunnewiek-Helmers aan de Ruurloseweg 70 gaat een week lang dicht. Dit omdat de wasstraat een gloednieuwe installatie krijgt.  “De oude machine gaat eruit en daarna moet de nieuwe machine geïnstalleerd wordt. Dat kost helaas wat tijd”, vertellen John Klein Gunnewiek en Han Helmers, eigenaren van het autobedrijf.

“De nieuwe machine is wat hoger zodat ook bedrijfsbussen straks gebruik kunnen maken van onze wasstraat. Daarnaast is de nieuwe installatie voorzien van alle moderne technieken waardoor de auto’s en bussen nog schoner worden. Uiteraard houden we ook rekening met duurzaamheid, de nieuwe wasstraat wordt een stuk zuiniger.”

De moderne selfservice autowasstraat bij Gunnewiek-Helmers wordt uitgerust met verschillende programma’s. “Onze klanten kunnen contactloos betalen via de pinautomaat. Uiteraard blijft de washal net als nu verwarmd en vorstvrij zodat mensen er ook in de winter gebruik van kunnen maken.” De tijdelijke sluiting van de wasstraat gaat in op 21 maart. “We verwachten een week nodig te hebben voordat de mensen er weer gebruik van kunnen maken.”

De wasstraat is dan weer 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 20:00 uur. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant