Studio Boschlaan met rechts een deel van de hotelkamers. Foto: Annekée Cuppers

Studio Boschlaan met rechts een deel van de hotelkamers. Foto: Annekée Cuppers

Résidence Lichtenvoorde opent met Studio Boschlaan unieke accommodatie in de Achterhoek

Economie

LICHTENVOORDE - Met de opening van Studio Boschlaan als onderdeel van Topparken Résidence Lichtenvoorde, is de Achterhoek een bijzondere accommodatie rijker. De studio biedt niet alleen ruimte aan particuliere of zakelijke gezelschappen tot 120 personen maar biedt ook de mogelijkheid tot overnachten in de rondom gelegen luxe hotelkamers.

Door Annekée Cuppers

Buren, eigenaren van vakantiewoningen, parkgasten en andere belangstellenden kwamen afgelopen zaterdag 15 april een kijkje nemen bij het moderne complex in het hart van het bekende vakantiepark aan de Boschlaan. Rondom de studio die bestaat uit een grote lichte ruimte en voorzien is van alle faciliteiten, staan tien kleinere gebouwtjes die elk drie hotelkamers bevatten met ieder een eigen terras. Tussen de studio en de hotelkamers is een groot terras omgeven door een tuin met enkele speeltoestellen. Terwijl de bezoekers deze toch wat frisse zaterdagmiddag binnen genieten van een drankje, worden op het terras smakelijke hapjes voor de gasten bereid.

Parkmanager Rodney de Haas is blij en bijzonder trots op de nieuwe accommodatie. Hij vertelt: “In deze omgeving misten we nog een accommodatie voor grotere gezelschappen waarbij er ook een mogelijkheid is tot logies. Na een lang voortraject hebben we de sprong gewaagd en dit concept hier op park Résidence gerealiseerd. Met Studio Boschlaan willen we een mooie, moderne locatie aanbieden voor (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten zoals teambuilding-sessies, presentaties en workshops maar ook voor privébijeenkomsten zoals familiefeesten en ook de mogelijkheid bieden om te overnachten waarbij er tevens van alle parkfaciliteiten gebruik gemaakt kan worden.” 

Rodney en zijn team hebben vele maanden naar de officiële opening toegewerkt en staan klaar om van Studio Boschlaan een groot succes te maken. “We willen onze gasten vooral beleving bieden en verrassen met hoe mooi en compleet het is geworden. Het was best even spannend hoe het concept ontvangen zou worden maar al voor de officiële opening waren de eerste boekingen binnen en stond de eerste bruiloft op de agenda. De reacties tijdens de officiële opening waren overweldigend, we hebben een prachtige dag gehad!”


www.studioboschlaan.nl

Sfeerbeeld van de opening. Foto: Annekée Cuppers
Foto: Annekée Cuppers
Foto: Annekée Cuppers
Foto: Annekée Cuppers
Op het terras worden hapjes voor de gasten bereid met op de achtergrond 3 hotelkamers. Foto: Annekée Cuppers
Rodney de Haas spreekt de aanwezigen toe. Foto: Annekée Cuppers
Sfeerbeeld van de opening. Foto: Annekée Cuppers
Foto: Annekée Cuppers

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids