De elfjarige Bardia Bahrami geeft een miniconcert op piano tijdens de open dag van het Vincentiushuis. Foto: PR Vincentiushuis

De elfjarige Bardia Bahrami geeft een miniconcert op piano tijdens de open dag van het Vincentiushuis. Foto: PR Vincentiushuis

Organisatie kijkt tevreden terug op open dag Vincentiushuis

Maatschappij

GROENLO - De open dag van het Vincentiushuis trok afgelopen zaterdag 24 september vele geïnteresseerden naar de locatie aan de Ruurloseweg 13 in Groenlo. De organisatie en huurders kijken dan ook tevreden hierop terug.

Bezoekers konden middels een rondleiding een kijkje nemen achter de schermen van deze maatschappelijke organisatie. Alle ruimtes waren in gebruik. De aanwezige vrijwilligers gaven tekst en uitleg over de diverse werkzaamheden. De ontvangst en het sorteren van de goederen, het controleren en repareren van de elektrische apparatuur en ook de afdeling ontmanteling trokken veel bekijks.

Ook de nieuwe tv-studio van omroep ZSOM was in trek. Belangstellenden mochten voor en achter een camera staan en ook de nieuwe regiewagen die buiten stond opgesteld, trok de aandacht. Daarnaast was er de nodige belangstelling voor de schuldhulpverlening van SOM, de Formulieren brigade en het Sociaal team. Vele vragen werden beantwoord. De Stadskamer zorgde voor de inwendige mens en serveerde eigen gemaakte soep aan de bezoekers.

Naast de interesse voor de open dag werden er goede zaken gedaan in de winkel waar rond het middaguur organisatie en bezoekers nog werden verrast met een mini-pianoconcert van Bardia, een 11-jarige jongen uit Iran. Al met al een zeer geslaagde open dag die in de toekomst vast en zeker een vervolg gaat krijgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant