Afbeelding

Doe mee met Dé Fitweek Oost Gelre

Maatschappij

LICHTENVOORDE - Van 18 t/m 25 mei organiseert Heel Oost Gelre Beweegt dé Fitweek Oost Gelre. Een week van en voor alle inwoners van de gemeente Oost Gelre, waarin extra aandacht wordt besteed aan het belang van sporten en bewegen, een gezonde leefstijl en vitaliteit. De week is inmiddels gevuld met een aantal leuke activiteiten die de stichting organiseert in samenwerking met een aantal van haar partners. Heel Oost Gelre Beweegt hoopt daarnaast op een flink aantal mooie initiatieven vanuit de gemeenschap. 

“Deelname aan de fitweek is een mooie manier voor ondernemers en/of sportverenigingen om hun sport en/of dienstverlening gericht op een gezonde leefstijl op een laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij inwoners. Misschien levert het wel nieuwe leden of klanten op”, zo laat de organisatie weten. “Ook voor bedrijven is het een mooi moment om bijvoorbeeld een challenge te houden onder medewerkers, gezonde lunches aan te bieden of enkel het sportieve, gezonde aanbod van andere aanbieders in deze week onder de aandacht te brengen.”

Inspiratie
Voor bedrijven en verenigingen die graag iets willen organiseren maar daarbij nog wel wat inspiratie kunnen gebruiken, heeft Heel Oost Gelre Beweegt nog wel wat tips. “Organiseer een inloopmiddag voor vriendjes en vriendinnetjes, een spreekuur rondom leefstijladvies, een hardloopclinic, yoga proefles, open toernooi, stappenchallenge of wandeltocht. Denk vooral niet te groot. Het doel is inwoners in beweging krijgen. Letterlijk, maar ook in beweging naar elkaar en een gezonde leefstijl. Daarnaast moeten ze enthousiast worden over hetgeen jij of jouw organisatie te bieden heeft.”

Aanmelden
Vanuit Heel Oost Gelre Beweegt komt er in mei een promotiecampagne rondom Dé Fitweek. Uw activiteit hiervoor aanmelden? Dat kan via: www.heeloostgelrebeweegt.nl/fitweek-2024-2/. Aanleveren uiterlijk 30 april.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant