Foto PR
Foto PR

Op zoek naar de baan die écht bij je past

Partnerbijdrage

Je staat aan de start van jouw carrière of zit niet lekker op je plek: wat nu? Waar ligt mijn talent? En binnen welk bedrijf wil ik mezelf ontwikkelen? Een uitdagende zoektocht waarbij we ons kunnen voorstellen dat dit vragen zijn waar jij wellicht (nog) geen antwoord op hebt. Hier brengt Isabel Geurkink, met de oprichting van Young Potentials, graag verandering in. “We helpen je aan een passende baan door middel van een uitgebreid proces van gesprekken, loopbaantesten en coaching.”

Help!
Isabel ziet het overal om haar heen. Jonge mensen die moeite hebben met een vinden van een baan die écht bij ze past. “Dit is bij mij ook niet vanzelf gegaan en daarom kan ik als geen ander begrijpen hoe moeilijk het vinden van een juiste baan is. Daarom is het juist goed om even stil te staan bij wie je bent en wat belangrijk voor je is in een toekomstige baan. Een verkeerde keuze kan voor een hoop stress en onzekerheid zorgen, terwijl dat niet nodig is”.

Loopbaangesprekken
Bij Young Potentials gaan we terug naar de tekentafel en kijken we met een nuchtere blik en persoonlijke benadering naar wie je bent als persoon. Door middel van meerdere gesprekken en loopbaantesten gaan we onder andere op zoek naar jouw unieke talenten, rol in een groep, ideale werkomgeving en (mogelijke) valkuilen. Hierdoor word je optimaal voorbereid op je professionele carrière en leer je dingen over jezelf waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Zoektocht naar een baan
“Zodra we met elkaar hebben bepaald hoe jouw ideale baan er uit ziet, gaan we voor jou op zoek. In overleg, stellen we je voor bij passende bedrijven en organiseren sollicitatiegesprekken. We bereiden je voor op wat je kunt verwachten, zodat je met vertrouwen het sollicitatiegesprek in gaat. Is er een match? Dan is ons doel behaald. De nieuwe werkgever betaalt een éénmalige vergoeding voor de bemiddeling. Je komt meteen in dienst bij het bedrijf en kunt met veel plezier aan de slag bij je nieuwe baan.”

Gratis!
Het complete loopbaantraject is gratis voor jou als werkzoekende.

Contact
Sta jij voor deze uitdagende zoektocht, dan gaan we voor jou aan de slag! We zijn zowel overdag, als in de avonden beschikbaar voor een (vrijblijvende) afspraak op ons kantoor in Lichtenvoorde.

Young Potentials
Aaltenseweg 87 B
7131 NC Lichtenvoorde
Telefoon: 06 43 41 76 77
E-mail: info@young-potentials.nl
Website: www.young-potentials.nl 

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids