Foto: Diabetesfonds
Foto: Diabetesfonds

Diabetesfonds gaat weer collecteren in Oost Gelre

Zorg

OOST GELRE - Van maandag 31 oktober tot en met zaterdag 5 november vindt de jaarlijkse collecteweek van het Diabetes Fonds plaats. In het hele land gaan ca. 20.000 mensen collecteren. Ook in Oost Gelre komt de collectant langs de deur. De opbrengst van de collecte maakt belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en de genezing van diabetes mogelijk. Iedereen vrij van diabetes, daar vecht het Diabetesfonds voor, vrij van zorgen en angst voor complicaties. Help mee dit mogelijk te maken.

Geven kan altijd
Mocht u, op het moment dat de collectant bij u aan de deur is, geen contant geld in huis hebben dan kunt u ook op dat moment ook betalen via iDEAL QR-code. Mocht u de collectant aan de deur hebben gemist, dan kunt u ook een bijdrage leveren door te doneren via de website www.diabetesfonds.nl of via de QR-code vermeld op het niet-thuis-kaartje dat u in uw brievenbus zult aantreffen.

Online meehelpen met de collecte
Het is dit jaar mogelijk om online te helpen met collecteren. Op http://www.diabetescollecte.nl kun je een persoonlijke collectebus aanmaken. Door de collectebus te versturen via e-mail, WhatsApp of social media kun je je omgeving vervolgens eenvoudig vragen om een gift.

Over het Diabetes Fonds
Het Diabetes Fonds vindt dat iedereen een gezond leven verdient zonder diabetes en de complicaties ervan. Het Diabetes Fonds wil Nederland gezonder maken en diabetes genezen door wetenschappelijk onderzoek te financieren naar betere behandelingen, genezing en het voorkomen van complicaties van diabetes type 1 en type 2.


www.diabetesfonds.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant