Vlnr: de heer Gebbink, mevrouw Schut, de heer Porskamp, mevrouw Bleumink, de heer Wellink en mevrouw Sonderen. Op de foto ontbreken de heer Abbink, en de dames Klein Gunnewiek en Weijers. Foto: Marga Klompé

Vlnr: de heer Gebbink, mevrouw Schut, de heer Porskamp, mevrouw Bleumink, de heer Wellink en mevrouw Sonderen. Op de foto ontbreken de heer Abbink, 

en de dames Klein Gunnewiek en Weijers. Foto: Marga Klompé 


Een feestelijke huldiging voor negen vrijwilligers

Zorg

GROENLO - Dit jaar zijn er maar liefst negen jubilarissen onder de vrijwilligers van locatie De Molenberg. Dit wilde de locatie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Op woensdag 19 oktober werden de jubilarissen op feestelijke wijze gehuldigd. Vrijwilligers en familieleden waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren.

De middag werd geopend met lovende woorden van regiomanager Peter Stevens . Alle vrijwilligers werden persoonlijk bedankt en gefeliciteerd. Als dank ontvingen zij een mooie bos bloemen en een passend geschenk . Onder het genot van een hapje en een drankje werd er geproost.

Meneer Porskamp, mevrouw Schut en mevrouw Weijers zijn 25 jaar vrijwilliger. Meneer Abbink, meneer Gebbink, meneer Wellink, mevrouw Bleumink, mevrouw Klein Gunnewiek en mevrouw Sonderen werden gefeliciteerd met hun 12,5 jarige jubileum.

De vrijwilligers zetten zich iedere dag in om het beste uit elke moment te halen voor onze bewoners. Als dank voor de waardevolle inzet en betrokkenheid organiseren locaties De Molenberg en Mariënhof van Marga Klompé jaarlijks een vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers.

Wil jij ook wat kunnen betekenen voor de bewoners van De Molenberg of Mariënhof? Mail dan naar dc.molenberg@szmk.nl. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant