De opening van het Parkinson-café bij Natuurpark Kronenkamp. Foto: Herman Leusink,
De opening van het Parkinson-café bij Natuurpark Kronenkamp. Foto: Herman Leusink,

Bijeenkomst Parkinson Café Berkelland: vraag het de apotheker

Zorg

NEEDE - Na een succesvolle opening van het Parkinson Café bij Natuurpark Kronenkamp in Neede is de volgende bijeenkomst op donderdag 10 november. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Apotheker IJ.G. Lokerse van Service Apotheek Neede gaat in op veel voorkomende vragen. Hebt u een vraag voor de apotheker: stuur de vraag naar info@parkinsoncafeberkelland.nl. Wij verzamelen de vragen (anoniem) en geven deze door, zodat de apotheker de vragen in de presentatie kan verwerken.

• Herman Leusink, fysiotherapeut, laat u kennismaken met ‘PWR! Moves’: oefeningen met grote bewegingen. Wat zijn dat voor oefeningen, hoe kunt u deze in het dagelijks leven gebruiken? Met tips voor de houding en dagelijkse handelingen.

• Actieve kennismaking met de andere bezoekers.

Natuurpark Kronenkamp ligt aan de Kronenkamp 14 in Neede. Hier is voldoende parkeergelegenheid en de locatie is rolstoeltoegankelijk. Inloop vanaf 13.45 uur, programma 14.00 – 16.00 uur. Deelname aan het Parkinson Café is gratis. In verband met de organisatie wordt vooraf aanmelden zeer op prijs gesteld. Dat kan via een mailtje naar info@parkinsoncafeberkelland.nl.. Verdere info en de actuele agenda vindt u op www.parkinsoncafeberkelland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids