Een van de bewoners maakt een virtuele fietstocht

Een van de bewoners maakt een virtuele fietstocht 

Stichting Vrienden van De Molenberg schenkt Silverfit fiets en koppelbed

Zorg

GROENLO - Marga Klompé-locatie De Molenberg mocht op donderdag 8 februari namens Stichting Vrienden van De Molenberg een bijzondere gift in ontvangst nemen. De schenking betreft een Silverfit fiets en koppelbed die in dankbaarheid door bewoners en medewerkers in ontvangst werden genomen. 

Het was een feestelijke ochtend waarbij een deel van het team en bewoners samenkwam met enkele bestuursleden van Stichting Vrienden van De Molenberg. De bewoners van Ziekenhuisstraat 7 hebben met trots de nieuwe Silverfit fiets gedemonstreerd, samen met het koppelbed.

Het land door op de fiets
Met de Silverfit fiets kunnen bewoners virtuele fietstochten maken door steden, groene landschappen, of zelfs speciale evenementen zoals de Floriade of de Keukenhof ervaren. Zowel in binnen- als buitenland. Bovendien biedt het de mogelijkheid om persoonlijke routes in te voeren via Google Street View, waardoor bewoners zelfs langs hun eigen huis kunnen fietsen. Ook is het mogelijk om zelf video’s te maken en af te spelen via een USB.

Dankbaar voor deze schenking
De Molenberg is erg blij met deze schenking. Het stimuleert niet alleen de fysieke activiteit van bewoners, maar biedt ook een fijne ervaring. Om dit feestelijke moment te vieren stond er na de demonstratie koffie en gebak klaar. Medewerkers van De Molenberg hopen dat veel bewoners gebruik gaan maken van deze nieuwe voorzieningen. Of dat mensen gewoon eens langskomen om een kijkje te nemen. De fiets is te bewonderen in de hal van afdeling Bastion van woonzorgcentrum De Molenberg in Groenlo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids