Jaarprogramma Seniorenvereniging Groenlo.

Algemeen

GROENLO - Het jaarprogramma van de Seniorenvereniging Groenlo is klaar.

Op 9 januari is er een nieuwjaarsmiddag met koffie/thee, kniepertjes, drankje,hapje en bingo. Op de planning staat voor 13 februari de carnavalsmiddag 'Tweede Jeugd', organisatie is in handen van De Knunnekes.

De jaarvergadering met na afloop bingo wordt gehouden op 6 maart. Op 3 april kunnen senioren genieten van een optreden van 'De Zompenkearls', schippers van de Berkelzompen. Op 1 mei: presentatie van Jan en Tan over hun leven samen in Thailand en Nederland. De Preuveri'je van alcoholische en niet alcoholische drankjes wordt gehouden op 5 juni en op 3 juli houdt de vereniging een grote bingo.
De verrassingstocht met de Groenlose Vestingstad Express staat op de planning voor 4 september. Op 2 oktober verzorgt van het bekende Grolse duo Joost en Martijn een optreden. Op 6 november is de presentatie van Gerda Marsman over haar fietstocht door Chili en op 18 december treedt shanty koor Op Koers op met Kerst- en eigen repertoire.

De bijeenkomsten zijn allen op een dinsdagmiddag. Wie mee wil doen aan deze activiteiten, kan lid worden van de vereniging, voor 25 euro per jaar. Koffie/thee zijn inbegrepen (behalve met carnaval). Men ontvangt tien keer per jaar een interessant en informatief ouderen magazine. Ook kan men hulp krijgen bij het invullen van de belastingformulieren etcetera. Voor aanmelding of informatie kan men terecht bij T. Giezen, tel.06-57533626 of bij M. Peters, tel.06-30891680.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant