Verbazing en blijdschap bij echtpaar Van Meurs bij het zien van de videoboodschap. Foto: M.D. van Meurs
Verbazing en blijdschap bij echtpaar Van Meurs bij het zien van de videoboodschap. Foto: M.D. van Meurs

Een bijzondere boodschap voor oud-wijkagent Rob van Meurs

Algemeen

Een bijzondere boodschap voor oud-wijkagent Van Meurs

GROENLO - Op woensdag 27 mei reed Rob van Meurs voor het laatst als politieagent naar Apeldoorn. 's Ochtends had hij hier zijn exitgesprek om daarna terug te rijden als pensionaris.

Om deze speciale dag in deze bijzondere tijd niet zomaar voorbij te laten gaan hadden de kinderen en kleinkinderen iets origineels in elkaar gezet voor de oud-wijkagent van Groenlo.

Zo was afgelopen winter Ellie Lust benaderd om een persoonlijke boodschap voor Rob in te spreken en hem te bedanken voor de ruim 47 dienstjaren bij de politie. Zoon Marcel vertelt: "Niet veel later kregen we vanuit Ellie een positief bericht. Afgelopen maart stuurde Ellie via de WhattsApp een persoonlijke boodschap voor Rob. Deze wilden we laten zien tijdens zijn afscheidsfeest met ruim 150 mensen. Het liep door het coronavirus iets anders dan gepland."

Er werd besloten om het filmpje in besloten 'intieme' kring alsnog te laten zien. Zo werd Rob door zijn kinderen compleet verrast met deze bijzondere boodschap van één van zijn bekendste ex-collega's. Na de boodschap viel het even stil. "Deze momenten en beelden zijn onbetaalbaar.. prachtig", aldus de nieuwbakken pensionaris.

reactie tijdens de boodschap
reactie tijdens de boodschap

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant