Foto: PR
Foto: PR

Programmeer een racegame in BIEBlab

Onderwijs

LICHTENVOORDE - Alle fans van Max Verstappen én alle programmeerfans komen op donderdag 12 mei aan hun trekken in het BIEBlab. De deelnemers kunnen namelijk leren hoe ze zelf een racegame kunnen programmeren. Het BIEBlab begint om 15.00 uur. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of 088-006 2929 en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8.

Programmeer een racegame
Hou je ook van gamen en zou je zelf ook wel eens een game willen maken? In deze workshop ga je aan de slag met Scratch. Je programmeert een racegame met verschillende levels. Daarna gaan we de games echt spelen!

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in twee vestigingen in Berkelland activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Ruurlo is dat op de eerste en derde woensdag van de maand, in Eibergen op de tweede en vierde woensdag in de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids