Foto: PR

Foto: PR

Digitale filters maken in het BIEBlab

Onderwijs

Digitale filters maken in het BIEBlab

LICHTENVOORDE – Op donderdag 22 september, om 15.00 uur, staat het BIEBlab in Lichtenvoorde in het teken van het maken van digitale filters. Het aanmelden gaat via de site (www.oostachterhoek.nl/BIEBlab) of in de bibliotheken en de deelnamekosten bedragen € 2,50. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert BIEBlab speciaal voor kinderen uit groep 5 tot en met 8. 

Zelf digitale filters maken
Misschien heb je al eens gehoord over Augmented Reality. In een aantal social media-toepassingen wordt dit al gebruikt. Wil je ervaren dat een computer gezichten kan herkennen? In deze workshop ga je zelf een grappig meebewegend filter over jouw gezicht ontwerpen. Je gaat dit filter zo programmeren dat het met jouw gezicht meebeweegt!

Samenwerking Bibliotheek en ‘Culturije’
Twee keer per maand worden er in Lichtenvoorde en in een aantal bibliotheken in Berkelland activiteiten in het kader van BIEBlab georganiseerd. In Lichtenvoorde is dat elke eerste en derde donderdag van de maand. De ene keer verzorgt ‘Culturije’ het programma, de andere keer is de Bibliotheek Oost-Achterhoek verantwoordelijk voor de invulling van de dag.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Groenlose Gids