Meekes is nieuw hoofdsponsor van LVG. Eigenaren van Meekes, Jesse Giesen (links)  en Chiel Meekes. Foto: Dinès Quist
Meekes is nieuw hoofdsponsor van LVG. Eigenaren van Meekes, Jesse Giesen (links) en Chiel Meekes. Foto: Dinès Quist

Nieuwe hoofdsponsor Meekes helpt Lopersvereniging Groenlo toekomst in

Sport

GROENLO - Meekes, Great in Trade toont zijn sportieve bijdrage aan Lopersvereniging Groenlo. Sinds 26 november zijn zij de nieuwe hoofdsponsor van de hardloopclub. Hoewel Meekes gevestigd is in Winterswijk komen de eigenaren uit Groenlo. “We zien de sportievelingen van de Lopersvereniging Groenlo (LVG) bijna dagelijks langs ons huis lopen”, vertelt Chiel Meekes, “Het is een dynamische club die al decennia bestaat. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij.”

Door Dinès Quist

“Wij zijn heel blij met de sponsoring van Meekes,” vertelt de voorzitter van LVG, Guus Rijnders. “Met de financiële steun zijn we de komende jaren verzekerd van genoeg kapitaal om door te gaan met de wekelijkse looptrainingen en het organiseren van de wedstrijden, hardloop-events en clinics. Ook kunnen we trainers ondersteunen in middelen en opleiding, wat heel belangrijk is voor de begeleiding van goede hardlooptechnieken.” De leden van LVG zetten zelf ook hun schouders onder het generen van inkomsten. Zo werken ze op verschillende evenementen in de regio.

48.000 km op de teller
Meekes is een bedrijf in (rest)partijen voor bedrijven dat wereldwijd handel bedrijft. De twee eigenaren, Chiel Meekes en Jesse Giesen, hebben niet alleen hart voor hun zaak, maar ze hebben ook een sportief hart, want hoewel zij zelf geen fervente hardlopers zijn, dragen zij wel graag hun steentje bij aan de Lopers Vereniging Groenlo. “Wij lopen vooral veel kilometers in onze bedrijfshal,” vertelt Chiel lachend. In de pand van 27.000 m², kan inderdaad een flinke afstand gelopen worden. “Maar op sportief gebied moet je bij mijn vader Paul Meekes (67) zijn. Hij is al 31 jaar lid van de Lopers Vereniging Groenlo en loopt nog steeds hard. Vanaf het begin heeft hij een boekje bijgehouden met het aantal kilometers dat hij gelopen heeft, de teller staat momenteel op 48.000 kilometer.”

Gezond te toekomst in
We vinden het belangrijk dat de vereniging gezond de toekomst in kan. Wij zijn in de mogelijkheid financieel bij te dragen en doen dat dan ook graag. Daarom hebben we voor de komende drie jaar getekend als hoofdsponsor van de LVG.” De hardlopers van de Lopers Vereniging Groenlo zijn de komende jaren in ieder geval verzekerd van de nodige financiële middelen. Met de financiële handreiking van Meekes kunnen de sportievelingen van LVG heel wat kilometers hardlopen.


www.lvggroenlo.nl 

meekestrade.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant