Dansers Penta Dance Department afdeling Groenlo. Foto: PR Penta Winterswijk

Dansers Penta Dance Department afdeling Groenlo. Foto: PR Penta Winterswijk

Dansshow ‘Back to school’ van Dance Department groot succes

Sport

GROENLO - Op zaterdag 30 maart vond de dansshow Back to school plaats in de Matelier in Groenlo. Maar liefst 160 dansers van de dansafdeling van Penta Winterswijk, Penta Dance Department uit Groenlo stonden te schitteren op het podium van de Mattelier. Beide shows waren al op voorhand uitverkocht.

Het publiek werd getrakteerd op een zeer afwisselende show van humoristisch tot verstilling. Dat het publiek ervan genoot, was te merken aan de reacties die uit de zaal kwamen. Alles stond in het teken van een schooldag. Denk aan het haasten om op tijd op school te komen, een strenge juf, pesten, schoonmaaksters en feestjes bouwen. Dansers vanaf 6 jaar oud dansten in de stijlen: moderne dans en Hip Hop. De rode draad in het verhaal werd op ludieke wijze verzorgd door de groep dans/film.

Aan het eind van de voorstelling was het publiek getuige van hoeveel vrijwilligers achter de schermen de handen uit hun mouwen hadden gestoken om de show tot een succes te maken en werden de sponsoren bedankt. Dansers, organisatie en het enthousiaste publiek kunnen terugkijken op een fantastische show.


pentawinterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant