Een aantal KBO-leden spelen jeu de boules op de baan naast clubhuis De Treffer. Foto: PR KBO

Een aantal KBO-leden spelen jeu de boules op de baan naast clubhuis De Treffer. Foto: PR KBO

Open Huis jeu de boules bij KBO Lichtenvoorde

Sport

LICHTENVOORDE – Op dinsdag 16 april kunnen vijftigplussers vrijblijvend komen kennismaken met jeu de boules, het oeroude Franse buitenspel (pétanque), bij De Treffer in Lichtenvoorde. Kenners van dit spel staan daar van 10.00-11.30 uur klaar om belangstellenden de kneepjes van het spel bij te brengen. 

Heel Oost Gelre Beweegt
KBO Lichtenvoorde is partner van Heel Oost Gelre Beweegt. Heel Oost Gelre Beweegt is opgericht om alle Oost Gelrenaren in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord: bewegen naar elkaar, bewegen naar een gezonde leefstijl, maar natuurlijk ook letterlijk sporten en bewegen.

Jeu de Boules
Eén van de sporten bij KBO is jeu de boules. De banen bevinden zich naast De Treffer aan de Raadhuisstraat 18a in Lichtenvoorde. Gedurende meerdere dagdelen wordt daar wekelijks door leden van Krachtige belangen Organisatie voor 50+ (KBO) een aantal spelletjes gespeeld. Uit het enthousiasme van die leden vloeide het plan voort om meer mensen kennis te laten maken met dit gezellige, ontspannende buitenspel. “De banen op het Trefferterrein liggen er, vooral dankzij de inzet van het woensdagochtendteam, zeer fraai bij. Een goede drainage zorgt voor een vrijwel optimaal speelvlak, volop ruimte om letterlijk goed uit de voeten te kunnen, bankjes om er even bij te gaan zitten en de koffiebar is binnen een paar meter lopen. Kortom, alle voorwaarden zijn aanwezig om mogelijk te gaan genieten van een geheel nieuwe invulling van uw vrije tijd.”, zo laat de organisatie weten.

Voor meer informatie: www.kbolichtenvoorde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant