Het Beltrums Mannenkoor. Foto: PR
Het Beltrums Mannenkoor. Foto: PR

Beltrums Mannenkoor bij Seniorenvereniging Groenlo

Algemeen

GROENLO - Het Beltrums Mannenkoor treedt op dinsdag 4 april op in de grote zaal van City Lido voor de leden van de Seniorenvereniging Groenlo.

Het koor bestaat uit ongeveer vijftig enthousiaste leden van alle leeftijden en is opgericht op 4 januari 1989. Sinds 1997 staat het veelzijdige en gezellige koor onder zeer deskundige leiding van dirigent Hans Kienhuis. Het koor zingt zowel hedendaagse als klassieke liederen in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.

Dinsdag 2 mei staat de middag bij de Seniorenvereniging Groenlo in het teken van de bijen. Men krijgt dan informatie van een imker over het leven en verzorging van de honingbij. Ook laat hij aanwezigen kennis maken met enkele imkergereedschappen en bijenproducten. Uiteraard kan men honing en honingwijn proeven.

Wie belangstelling heeft om de maandelijkse dinsdagmiddag activiteiten te bezoeken kan lid worden van de Seniorenvereniging. Vijftigplussers kunnen zich melden. Men ontvangt dan tevens tien keer per jaar gratis het mooie en informatieve ouderen magazine de Nestor, korting bij rijbewijskeuringen en hulp bij het invullen van uw belastingformulieren. Voor informatie of aanmelden kan men terecht bij T. Giezen, tel. 0544-463480 of bij M. Peters, tel. 0544-462481.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant